Martinsen Cup-udvalget:

frank thomsen02

Klaus Brink-Hansen

Rølkjær 28, Askov
6600 Vejen

Mobil: 4016 1581
Mail: klaus.bh79@gmail.com

frank thomsen02

Frank Thomsen

Vejenvej 23, Askov
6600 Vejen

Mobil: 2097 2470
Mail: frankt@amui.dk

 

frank thomsen02

Lea Løvendahl

Mobil: 3011 9182

Martinsen Cup 2020 -AFLYST!

Askov – Malt UI – Planlægger afvikling af indefodboldstævne for 32. gang i træk

Det er i dagene mellem jul og nytår, at Askov-Malt Ungdoms- og Idrætsforening forventer/planlægger afholdelse af indefodboldstævnet, Martinsen Cup.
Stævnet skal afvikles i dagene den 27. – 28. og 29. december – og som sædvanligt i Vejen Idrætscenter.

I skrivende stund ved vi ikke, om yderligere Corona restriktioner vil medføre, at vi måske bliver nødsaget til strammere restriktioner eller helt at aflyse stævnet. For da ingen kender udviklingen i Corona tallene i fremtiden, har vi udsendt indbydelserne til stævnet og planlægger udfra, at det kan gennemføres. Hvis vi når ind i december og situationen forhåbentlig tegne lyst, og der ikke er udsendt indbydelser, er det for sent at geare op, og vi vil ærgre os over ikke, at have været på forkant. Nærmere om ændringer som følge af Covid-19 restriktioner, vil blive udsendt i rimelig tid før afvikling. Betaling for deltagelse sker ved tilmeldingen. Ved evt. af stævnet tilbagebetales gebyret.

Så vi ser frem til, at fodbolden kommer til rulle og spillerne kan mødes til nogle spændende fodboldkampe.

Indefodbold og restriktioner
Stævnet bliver i år afviklet over 3 dage pga. Covid-19, hvor der bliver spillet fodbold i alle 3 haller fra kl. 10 morgen til sent aften. Der vil blive 30-45 minutters mellemrum mellem de enkelte rækker, som I år vil blive afviklet i en og samme hal, således det er de samme spillere og tilskuere, der er samlet et sted, og det med hensyntagen til det antal personer og de afstandsregler der er gældende. Vejen Idrætscenter er den perfekte ramme om vores aktiviteter, for i centret er der masser af plads at råde over.

Vi håber igen i år, at der kommer deltagere fra hele Midt-, Syd- og Sønderjylland samt Fyn. At der kommer deltagere fra så stort et område til julestævnet er et tegn på, at det er et attraktivt stævne. I år slås nogle af pigeårgangene sammen og vi udvider med en række for Mix senior, hvor der spilles søndag den 27. december i opvisningshallen.

Den digitale verden
Sidste års afvikling af stævnet, hvor den digitale verden indfandt sig i både planlægningen og afviklingen af fodboldstævnet gav kun positive tilbagemeldinger, på trods af at der blev afviklet 455 kampe, med 184 tilmeldte hold over 2 spilledage. Kampresultaterne blev livligt fulgt på telefonerne og på skærmene i hallen.

Sponsorer
Ligesom Martinsen – Rådgivning & Revision har markedsført sig stærkt på regional basis de senere år, ønsker Martinsen ifølge statsautoriseret revisor Henrik Esmann, fortsat at markedsføre sig lokalt i områderne omkring de enkelte byer, hvor firmaet er repræsenteret. Derfor er Martinsen hovedsponsor for 21. år i træk. Firmaets primære dækningsområde svarer til det område, holdene hovedsageligt kommer fra.

Martinsen har afdelinger i flg. jyske byer: Vejen, Esbjerg, Grindsted, Kolding, Odder, Tørring, Vejle, Aarhus, Skjern samt en afdeling i København.

Askov - Malt Ungdoms- og Idrætsforening er glade for igen at have Martinsen som hovedsponsor. Det betyder rigtigt meget for os som idrætsforening og for stævnet, at have en fast hovedsponsor, der sammen med annonce- og rækkesponsorerne er med til, at sikre, at stævnet bliver profileret og genkendt, så det tiltrækker derfor mange hold.

Præmier
I rækkerne U6 og U7 (3 bold mix) er der præmier til hver spiller på holdet.
I rækkerne fra U8 til U11 er der præmie til hver spiller på hold, der bliver nr. 1, nr. 2 og nr. 3 i rækken. I øvrige rækker er der gavekort til hver spiller på hold med placeringer som nr. 1 og 2.

Spilledage
Søndag d. 27/12:
U6 Mix, U7 Mix, U8/U9 Piger, U8 Drenge, U10/11 Piger, U14/15 Drenge og Mix Senior

Mandag d. 28/12:
U9 Drenge, U10 Drenge, U12 Piger, U13 Piger, U13 Drenge, U14/15 Piger og
U17 Piger/Dame Senior

Tirsdag d. 29/12:
U11 Drenge, U12 Drenge, U16/17 Drenge* og Herre*
*Ved for få tilmeldte hold vil rækkerne blive lagt sammen
Tilmeld jer nu - klubhold eller ej
Man kan tilmelde sig uanset, om man er et klubhold eller samler et hold blandt kammerater og venner.

Der er Online tilmeldingen via Procup
https://www.procup.se/cup/34311.htm

Du kan også finde linket via AMUI’s hjemmeside www.amui.dk, og her tilmelde dit hold samt se de hvilke hold der er tilmeldt i rækken.

Sidste frist for tilmelding er fredag den 4. december 2020.
Hvis der er spørgsmål til stævnet, kan man henvende sig til enten Klaus Brink-Hansen på tlf. 4016 1581, Frank Thomsen på tlf. 2097 2470 eller Lea Løvendahl på tlf. 3011 9182.

Martinsen Cup sponsorer

Hovedsponsor:

martinsen

 

Storsponsor:

ingenorgruppenvicfriesesdahl
ingenorgruppen

logo large

 

Askov-Malt Ungdoms- & Idrætsforening   Maltvej 84 · Askov · 6600 Vejen · CVR: 13193436                                  

Webdesign: Vmarketing