STOR TAK til Dagli’Brugsen Askov og OK-Benzin

ok check

De 3 foreninger: Spejderne, Sløjdscenen og AskovMalt Ungdoms- og Idrætsforening får en gang årligt overrakt en stor check for det benzin- og dieselsalg der er ved Dagli'Brugsen i Askov.
Checken størrelse variere fra år til år alt efter hvor mange af de der er registerert til hver forening tanker med deres OK-benzinkort.
Foreningerne får 6,25 øre pr. liter brændstof der sælges og 12,5 øre pr. liter, hvis kunden også har el-aftale hos OK. Har man både El- og Mobil-kundeaftale tilknyttet sit OK-benzinkort, får foreningerne 18,75 øre pr. liter benzin og diesel – se mere på OK’s hjemmeside.

Vi vil gerne endnu engang opfordre alle i Askov til at bruge OK-benzinkort når der tankes ved Dagli’ Brugsen, for kun når OK-benzinkortet anvendes, støttes foreningernes ungdomsarbejde til glæde for os alle.
Hvis der anvendes dankort, overføres der IKKE støtte kr. til foreningerne.

Har du ikke et OK-benzinkort, få da et udstedt gratis næste gang, der er OK-arrangement ved Dagli`Brugsen i Askov. Det er der ca. 4 gange årligt. Har du oprettet dit OK-benzinkort direkte hos OK, eller er du tilflytter, så kan du få dit oprindelige OK-benzinkort registreret, således det er foreningerne i Askov, der får tilskrevet støtten for dit brændstofkøb.

Hilsen
Bestyrelsen i AskovMalt UI

Bliv AMUI sponsor

Der er mange måder du kan støtte AMUIs virke i lokalsamfundet, kontakt os og få mere at vide om dine muligheder...

frank thomsen02

Sponsorkontakt

Annette Trøjborg Hansen

Mobil: 4089 3054
Mail: annette@obhansen.dk

askov malt logo rent 4farv lille    Askov-Malt Ungdoms- & Idrætsforening   Maltvej 84 · Askov · 6600 Vejen · CVR: 13193436                                  

Webdesign: Vmarketing