• Fodbold

  • Gymnastik

  • Volleyball

  • Badminton

Ny hjemmeside - nye muligheder!

AMUIs nye hjemmeside er lavet i samarbejde med Vmarketing.

En hjemmeside er i dag foreningslivet og lokalområdets ansigt udadtil, hvorfor den skal være imødekommende og appetitlig at se på ved første øjekast, ligesom funktionaliteten skal enkel.
Med en ny flot og professionelt udviklet hjemmeside, sender du et tydeligt signal om, at jeres lokale foreninger arbejder professionelt, seriøst, kompetent og ikke mindst er troværdige.

Hastighed, funktionalitet og brugervenlighed
Hastighed spiller en væsentlig rolle, da vi når vi klikker os ind, ikke har megen tålmodighed, hvilket betyder at vi hurtigt og nemt skal finde frem til det område/emne vi interesserer os for, eller skal handle eller agere på.
Hjemmesiden kan præsentere ændringer i arrangementer her og nu og kan kobles sammen med Facebook opslag mv.
Det skal også være nemt at tilgå siden uanset om det foregår på PC, tablet eller via mobiltelefonen.
Det skal også være let at lægge nyheder op, så nye såvel som etablerede læsere hele tiden opfatter hjemmesiden som dynamisk og værdiskabende.
En hjemmeside skal derfor opdateres løbende med hensyn til programopdatering og sikkerhed, men også med nyheder.

Vi har derfor i samarbejde med formandsskabet tilrettelagt et forløb, hvor målet er at I som lokale borgere og foreningsliv får en platform, som er funktionel og let at betjene og som give de informationer og den viden I har brug for.

Muligheder for profilering
Sitet produceres således siden tilpasser sig mobil eller tablet (responsiv).
På den nye hjemmeside får det lokale erhvervsliv muligheden for at kombinere markedsføringen fra bladet Virkelyst over til hjemmesiden, således eksponeringen bliver mere effektiv.
Firma annoncering med linkfunktion til de lokale virksomheders hjemmesider etableres.
Annoncering for lokale events (evt. via enkeltsponsorater) bliver muligt.
Husk: Hvis I støtter de lokale erhvervsdrivende, støtter de Jer.

Et godt samarbejde
Vi har gennem årene haft et godt samarbejde omkring bladet Virkelyst og er derfor opsatte på, at vise, at lokalbladet og hjemmesiden med fordel kan kobles endnu mere sammen til gavn for begge medier og i sidste ende til gavn for profilering af lokale aktiviteter og virksomheder.

- Aftalen er, at vi bliver præsenteret for første udgave af hjemmesiden her i november måned, hvorefter der naturligvis vil være tilretninger og tilpasninger indtil den endelige side er klar til upload, siger formand for AMUI Jesper Damkjær.

powered by social2s

virkelyst

martinsen_cup

multibane

Vi støtter AMUI

logo large

 

Askov-Malt Ungdoms- & Idrætsforening   Maltvej 84 · Askov · 6600 Vejen · CVR: 13193436                                  

Webdesign: Vmarketing